23948sdkhjf

DB Schenker kortar ledtiderna

Ny direktförbindelse mellan Portugal och Tyskland kortar transporttiderna med en dag.

DB Schenker har precis etablerat en direktförbindelse från Porto i Portugal, till Hannover i Tyskland. Det gör att ledtiderna blir kortare och hanteringen under anslutningar till och från Skandinavien blir mindre. I praktiken innebär det en dag kortare ledtid för den som skickar gods från Stockholm till Porto. Porto har också dagliga ankomster från Milano. 

Även rutterna mellan Nederländerna och Rumänien, Italien och Frankrike, Tyskland och Ungern förbättras. Ede i Nederländerna är nu direktanslutet till både Arad och Bukarest i Rumänien. Nederländerna har 97 dagliga förbindelser till 23 europeiska länder.

Dagliga linjeförbindelser från Padua och Verona i Italien till Marseille i Frankrike kortar ledtiderna till Frankrike med en dag.

Förbättrade förbindelser mellan Mannheim och Porto, och mellan Mannheim och Lissabon, ger bättre ledtider med pålitlig service.

En ny linje har öppnats mellan Plovdiv och Sofia i Bulgarien och en direktanslutning till det tyska nätverk i Regensburg, Tyskland.

Dagliga avgångar från Appenweier i Tyskland till Budapest i Ungern innebär att Schenker nu har nio dagliga förbindelser mellan Tyskland och Ungern.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094