23948sdkhjf

Castellum Säve blir korttidslager

Nu kan företag med akuta behov korttidshyra lager av Castellum.

Castellum erbjuder nu kunder inom branscher med akut behov av lagerutrymme möjlighet att korttidshyra lokaler vid Castellum Säve (före detta Säve flygplats).

– I en osäker tid är det viktig att vi alla hjälps åt och är öppna för nya lösningar. Sedan vi förvärvade Säve har vi sett stort intresse för området bland nya och potentiella kunder. Därför känns det bra att vi nu kan hjälpa några med att skapa tillfälliga och flexibla lokallösningar i en tid då det behövs, säger Mariette Hilmersson, region-vd för Castellum Väst, i ett pressmeddelande.

Castellum Säves befintliga lokaler och markyta kommer under en begränsad tid att användas som uppställningsplats, lager och mellanlagring för ett flertal företag, exempelvis Lindbäcks bygg, DHL supply chain, Scanfore byba Belgien, Filial och TIP transporter.

Utöver korttidsuthyrningar i samband med covid-19-pandemin fortsätter det löpande arbetet med att utveckla Castellum Säve till ett kluster inom framtida teknologier och logistik. På området pågår i dag exempelvis produktion av testutrustning för att möjliggöra mer hållbara transporter med befintliga fordon och inom kort inleds den första svenska produktionen av elflyg. Området Castellum Säve ses som ett av Castellums största och viktigaste projekt under den kommande tioårsperioden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062