23948sdkhjf

Globalt samarbete kring logistik

Ledande leverantörer av logistiksystem över hela världen förenas nu i en global sammanslutning.

I går meddelade tolv av världens leverantörer av teknologiska logistiklösningar att de ska ingå i en globalt sammansutning under märket Körber. Tillsammans under Körber blir företagen en världsledande leverantör av teknologiska lösningar för leveranskedjan. Portföljen omfattar en mängd lösningar inom programvara, automatisering, röststyrning, robotar och logistikutrustning samt omfattande kunnande inom systemintegration och rådgivning.
– I logistikbranschen representerar märket Körber nu både den operativa organisationsstrukturen och dess framtida inriktning, säger Clint Reiser, ansvarig för försörjningskedjan-research hos Arc.
– Körbers olika samlade tekniker och samlade kompetens inom logistik utgör ett brett utbud av lösningar och professionella tjänster som löser många av kundernas logistikproblem.
– Under de senaste åren har vi utökat vår logistikteknik och expertis strategiskt, så att våra kunder får hjälp med att klara de allt högre kraven på hastighet, leveransflexibilitet och valmöjligheter, säger Dirk Hejnal, vd för Körber supply chain.
– Att förena allt under ett enda märke var nästa logiska steg för att stärka vår position

Det tidigare affärsområdet Körber logistics systems omfattar nu Aberle, Aberle software, Cirrus logistics, Cohesio group, Consoveyo, Dmlogic, Highjump, Inconso, Otimis, Langhammer, Riantics och Voiteq. Körber har över 2 300 interna specialister och nästan 100 strategiska partners över hela världen som arbetar med fokus på logistiklösningar. Därmed får kunderna tillgång till en enda leverantör för att förvandla aktuella utmaningar kring arbete, konsumenternas förväntningar och införandet av ny och framväxande teknik till en konkurrensfördel. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078