23948sdkhjf

Nya hyresgäster i Södertälje hamn

Läderföretag specialiserat på bilar och fartyg flyttar in i hamnens lokaler.

Södertälje hamn inleder ett långsiktigt samarbete med Standard leather, som är specialiserade på läderklädslar till fordon, industri, fartyg, flyg och kommersiella fastigheter. Standard leather flyttar nu in i lokaler som tillhör Södertälje hamn.

– Standard leathers verksamhet ligger helt i linje med ett av våra allra viktigaste affärsområden, nämligen hantering av bilar. Därför känns det extra roligt att få hälsa dem välkomna till hamnen. Det ska bli spännande att på nära håll få följa företagets utveckling, säger Per Fredman, vice vd försäljning och marknad på Södertälje hamn.

Flytten till Södertälje är strategisk viktig för Standard leather. Hamnen är ett nav för svenskt nybilsflöde och med ett stort geografiskt täckningsområde och nu får de närhet till såväl samarbetsparters som kunder.

– Lokalerna är perfekta för ändamålet och vi kommer att arbeta med produktutveckling, prototyper, test och utbildning. Vi är mycket stolta att vi tillsammans med Södertälje hamn inleder ett långsiktigt samarbete, säger Leif Pettersson, delägare och grundare till Standard leather.

Lokalerna ligger i Södertälje hamns huvudkontor och kommer att fungera som både verkstad och kontor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141