23948sdkhjf

Herrmode hyr på hemmaplan

E-handelsklädkedjan Care of Carl, grundad i Borås, flyttar in hos Logicenters i just Borås.

Den onlinebaserade herrklädesbutiken Care of Carl har nu signerat ett hyreskontrakt med Logicenters. Flytten till Logicenters anläggning i Viared, strax utanför Borås, går i oktober 2020. Care of Carl kommer att hyra cirka 12 000 kvm, vilket motsvarar hälften av anläggningens yta.

Byggnaden har tekniska specifikationer som är optimerade för modern logistikverksamhet och kommer att anpassas ytterligare efter den nya hyresgästens önskemål.

– Det känns väldigt roligt att få välkomna Care of Carl till deras nya logistikfastighet i Viared. De kommer att flytta in i en modern anläggning som har alla de specifikationer som krävs för att bedriva effektiv logistik. Dessutom är fastigheten belägen på en av Sveriges mest optimala platser för logistik. Care of Carl är en spännande aktör inom den kraftigt växande e-handeln och vi hoppas att de kommer att stortrivas i sin nya fastighet, säger Matthias Kettelhoit, Logicenters chef.

Fastigheten har ett bra skyltläge längs med riksväg 40 och områdets närhet till både Göteborg och Jönköping gör att det rankas som Sveriges främsta för logistik. Närheten till Landvetters flygplats bidrar också till att det är ett mycket attraktivt läge för logistik.

– Vi ser verkligen fram emot att flytta in i vår nya logistik- och kontorsfastighet till hösten. Den ytterligare lagerytan kommer att stödja vår fortsatta expansion och gör  att vi får utrymme att effektivisera interna processer. Att vi kan ha kvar lagret i Borås, som strategiskt läge och bolagets hemort, såg vi som ett krav och vi är mycket glada för att det gick att uppfylla på det här sättet. Vi ser fram emot det kommande samarbetet med Logicenters som är en stor aktör inom logistikfastigheter, dessutom med stark förankring i Borås-regionen och med bra förståelse för snabbväxande bolag, säger Henning Källqvist, vd och grundare av Care of Carl.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095