23948sdkhjf

Logicenters värvar branschtung profil

Logistikfastighetsaktören Logicenters knyter nu till sig Fredrik Nygren som kommersiell chef. Nygren har gedigen erfarenhet av logistikbranschen och kommer att ansvara för den fortsatta affärsutvecklingen i Sverige.

– Fredrik har mångårig erfarenhet av branschen och gedigen förmåga att sätta sig in i kundens behov. Logicenters befinner sig i en stark tillväxtfas och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att uppnå våra högt ställda förväntningar på verksamhetens vidare utveckling. Jag vill varmt välkomna Fredrik till vårt team och ser fram emot att arbeta tillsammans, säger Matthias Kettelhoit, chef för Logicenters.
Fredrik Nygren har de senaste decennierna varit verksam i flera framstående logistikbolag. Senast kommer han från rollen som platschef på Schenker. Innan dess har han haft ledande roller som försäljnings- och affärsutvecklingschef på LGT logistics samt som försäljnings och kommersiell chef på Aditro logistics. Nu blir Fredrik Nygren en nyckelperson hos Logicenters.

– Att få ansluta till en så framgångsrik och ledande aktör som Logicenters är något jag är mycket stolt och glad över och jag ser fram emot att få bidra till att utveckla verksamheten ytterligare tillsammans med mitt nya team, säger Fredrik Nygren.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.065