23948sdkhjf

Logistikföretaget köper och bygger igen

Malmöbolaget Swedish Logistic Property, SLP, fortsätter sina planer att växa  och har nu förvärvat en byggklar tomt längs yttre ringvägen (E6) i Malmö.

Fastigheten har ett utmärkt logistikläge och har en yta om runt 11 000 kvadratmeter. Inom fastigheten planerar SLP nu för nybyggnation med cirka 5 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta, resonerar SLP

– I en turbulent fastighetsmarknad är vi glada för att kunna följa vår förvärvsstrategi. Vi tror och hoppas att vår långsiktighet, vår finansiella styrka och våra korta beslutsvägar fortsatt kommer att ge oss fördelar i de förvärvsprocesser vi är inne i”, säger Peter Strand som är styrelseordförande i SLP, i en kommentar i ett pressmeddelande.

Dialoger med ett flertal intressenter är igång och fastigheten beräknas vara uppförd och inflyttningsklar redan under hösten 2021 för att möta den stora efterfrågan.

– Byggklar mark i Malmö har blivit en bristvara och att vi nått fram med ett förvärv av mark för nyproduktion på detta läge är viktigt för vår fortsatta expansion i Malmöområdet. Vi ser en stor potential i fastigheten och är glada över att kunna erbjuda nya och befintliga kontakter en bra expansions- och etableringsmöjlighet i Malmö, fortsätter Peter Strand.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.067