23948sdkhjf

Fortsatt tillväxt för Tip Trailer

Flera års expansion fortsatte under 2019.

Under de senaste åren har Tip Trailer services Nordic mer än fördubblat sin flotta, både vad gäller uthyrning och leasing. 2019 fortsatte i samma stil, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– 2019 var ännu ett fantastiskt år. Vår nordiska verksamhet fortsatte sin tillväxt, trots en orolig marknad inte minst på grund av Brexit. En av de stora höjdpunkterna var naturligtvis vårt uppköp av Pema, säger Christian Petersen, administrativ

Han säger också att uppköpet gör att man är väl positionerade för långsiktig tillväxt.

Pemaaffären var inte den enda, som bidrog till Tip:s goda resultat. Man ingick också strategiska samarbeten med Wabco och Ford trucks. Tip:s nordiska verkstäder genomför nu Fordservice och håller de vanligaste reservdelarna i lager.

– Att utrusta vår flotta med Wabcos sortiment av telematik, IoT och uppkopplade tjänster ger oss möjlighet att implementera en plattform, som täcker all vår utrustning och våra varumärken. Det gör att vi kan erbjuda nya tjänster som kommer att tillföra värde för våra kunder, säger Christian Petersen.

Under året har Tip också investerat i 1 900 nya trailrar, och inte minst utvidgat flottat med tanktrailrar, moving floor, påhängsvagnar och annan specialutrustning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094