23948sdkhjf

Bring bygger ut sin paketutlämning

Satsar på e-handeln och tar ett jättesteg mot full täckning av Norden.

Nu etablerar Bring ett eget nätverk för paketutlämning i Sverige. Med 1 700 paketombud kommer man att täcka hela Norden.

− Satsningen på det svenska ombudsnätverket innebär att vi nu kan erbjuda våra kunder en bättre och mer solid logistikuppsättning med snabba ledtider från order till leverans. Vi vet att närhet och valfrihet är viktiga faktorer för våra kunder och den här satsningen positionerar oss som en ännu starkare och bättre leverantör för både konsumenter och nätbutiker, säger Per Öhagen, koncerndirektör i Posten Norge, som leder Brings e-handelssatsning i Norden, i ett pressmeddelande.

Redan i mars ska det svenska nätverket stå klart och målet är att Bring ska ha 8 000 utlämningsställen totalt i Norden inom ett par år. Bolaget satsar också på ett enkelt, digitalt gränssnitt där privatkunderna ska kunna hantera och spåra sina paket hela vägen från nätbutik till leverans.

– Dagens nätkunder har stora förväntningar. De vill ha snabba, gröna leveranser och valmöjligheter när det kommer till leveransen och därtill information på vägen – till ett bra pris. Därmed blir vår innovationskraft och förmåga att utveckla tjänster som ligger i linje med kundernas önskemål helt avgörande. Bring ska bli bäst på hemleveranser i Norden, tidsfönsterna för leveranserna ska bli fler, mer precisa och mer hållbara. Dessutom ska det digitala gränssnittet mot kunderna bli ännu bättre för att kunna ge den absolut bästa möjliga mottagarupplevelsen, säger Per Öhagen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125