23948sdkhjf

Malin Schäfer lämnar Knapp

Här är hennes nya toppuppdrag.

Malin Schäfer lämnar sitt vd-uppdrag på Knapp, bolaget där hon en gång inledde sin bana inom logistikvärlden. Nu blir hon vice vd på Nowaste logistics. 

– Malin är en drömvärvning för oss. Med all den kunskap och erfarenhet hon har inom IT, automation och projektledning så ser jag henne som en viktig pusselbit i arbetet med att bygga Sveriges ledande logistikföretag, säger Johan Kallin, vd för Nowaste logistics i ett uttalande. 

Malin Schäfer började på dåvarande Moving i Åstorp, som senare köptes upp av Knapp. Senare hann hon med både rollen som marknads- och försäljningschef på Consafe logistics och logistikchef på livsmedelsföretaget Ewerman. 2016 återvände Malin Schäfer till Knapp för att bli vd.  

Men nu blir hon alltså vice vd hos Nowaste. 

 Det skall bli oerhört roligt att få komma till Nowaste, ett företag med starka grundvärderingar, en tydlig gemenskap och teamkänsla och där man låter både medarbetare och kunder få stå i centrum. Ett 3PL företag med bland annat erfarenhet av FMCG i kombination med automation och it är en väldigt bra bas att stå på för att kunna hantera framtidens krav från marknaden. Jag tror dessutom att den kompetens och erfarenhet jag adderar till företaget kommer att vara till stor nytta i arbetet med att driva utvecklingen framåt både externt och internt för Nowaste, säger Malin Schäfer. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094