23948sdkhjf

Logent blir värd för nya Tysklandstrafiken

Står för terminalen när Spedition Bode kör tåg mellan Tyskland och Hallsberg.

Det tyska bolaget Spedition Bode har startat en ny tågförbindelse mellan Tyskland och Sverige. Trafiken körs i samarbete med TT-line och trafikoperatören Kombiverkehr och går via Trelleborg till Hallsberg. Sedan november har man tre avgångar i veckan och under 2020 planerar man för att utöka trafiken med fler avgångar. 

Nu meddelar man att Logent får uppdraget att utgöra den mottagande terminalen och sköta lossning och lastning av trailrar och containrar. 

 Vi är jätteglada och stolta av att Bode väljer Logent och vår terminal som hub för sin nya järnvägslinje till Sverige. Logent har stor erfarenhet av trailer- och containerhantering och vet vad som krävssäger Michael Sköld, business development manager på Logent, i ett pressmeddelande. 

Även hos Bode är man nöjda med samarbetet.  

– Logent Hallsberg var exakt det sista i pusslet för vårt nätverk som saknades. Jag hoppas verkligen att många andra transportföretag börjar använda den här länken. Det är nödvändigt att visa också folk i Sverige att järnvägslösningar är möjliga att implementera om du har rätt partners ombord, säger Stev Etzrodt, CSO och COO hos Spedition Bode. 

Kommentera en artikel (1)
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062