23948sdkhjf

Logicenters bygger stort i Stigamo

Bygger som granne till sin tidigare fastighet i området.

Logicenters har fått ett nytt uppdrag i Stigamo logistikpark i Jönköping. Det är ett dotterbolag till AD Sverige, som kommer att hyra anläggningen, en byggnad på 25 000 kvadratmeter som Logicenter utvecklar tillsammans med Qvana invest. Bygget görs i anslutning till en anläggning som AD Sverige hyr och inflyttningen är planerad till slutet av 2020. 

 Vi är mycket glada över att vårt framgångsrika samarbete med Qvana invest och AD Sverige fortsätter. Stigamo logistikpark har ett strategiskt bra läge för logistik och den utvalda tomten är bland de bästa i området med tydlig synlighet från förbipasserade E4. Byggnaden utformas enligt vår standardmodell för moderna logistikanläggningar och vi planerar dessutom att kunna installera solpaneler på taket i linje med vårt fokus på hållbarhet, säger Matthias Kettelhoit, head of Logicenters, i ett pressmeddelande. 

 Det är både roligt och viktigt att vi kommer att få tillgång till ytterligare lageryta i Jönköping. Att denna anläggning dessutom uppförs i direkt anslutning till vårt nuvarande centrallager och i ett område som vi trivs i, är något vi ser mycket positivt på, säger Adam Källberg på AD Sverige. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141