23948sdkhjf

Martin och Servera bygger 30 000 kvadratmeter

“Det har varit väldigt viktigt för oss att bygga i just Norrköping.”

Martin och Servera kommer att bygga ett nytt lager på 30 000 kvadratmeter i Herstadberg i Norrköping. Inflytten i den nya anläggningen är planerad till slutet av 2021. 

– Det har varit väldigt viktigt för oss att bygga i just Norrköping – dels för att det är ett bra logistiskt läge, men också för att vi vill behålla och bygga vidare på all den kompetens som finns hos medarbetarna i vårt nuvarande lager i Norrköping, säger Stefan Bergström Hedmark, vd för Martin och Servera Logistik, i ett pressmeddelande. 

Martin och Servera har själva upphandlat tomtmarken, och uppdraget att bygga och förvalta lagret går till Wilfast, tillsammans med Ness, Risan och partners, NRP.  

– Projektet i Norrköping innebär att Wilfast har huvudansvaret tillsammans med Byggstatik i Örebro och TAB för projekteringen och byggnationen av fastigheten som blir det fjärde lagret i Martin och Serveras nya moderniserade lagerstruktur. Genom att hyresgästen redan från början ingår som en aktiv part i projektgruppen skapar vi förutsättningar för en såväl rationell som funktionell fastighet med hög standard som vi ser fram emot att förvalta under många år, säger Nils Rydh projektansvarig på Wilfast. 

Willfast har tidigare förvaltat Martin och Serveras lager i Halmstad, Umeå och Västerås. För närvarande förvaltar man det nya lagret i Enköping. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125