23948sdkhjf

Första affären utomlands för Gordon

Skriver avtal med foodtechbolaget Simple feast.

Gordon delivery har expanderat rejält med sin last mile-lösning i Sverige. Nu gör man för första gången en satsning utomlands när man ingår ett avtal med foodtechbolaget Simple feast, som vill digitalisera sina leveranser i Danmark.  

Man kommer att använda en egenutvecklad plattform, som kopplar ihop kundtjänst, leverantörer, förare, management och terminaler och butik. I mjukvaran används maskininlärning och artificiell intelligens. 

– Gordon har varit en viktig partner för oss under vår expansion i Sverige och har spelat en nyckelroll i att få rätt kundupplevelse i en marknad som annars saknar digitalisering och flexibilitet för nya last mile-flöden som vårt. Vi är nu glada att även börja använda deras plattform och mjukvara i vår hemmamarknad, Danmark, för att automatisera våra processer, hantera leverantörer och rutter, och öka kvaliteten på våra leveranser ännu mer, säger Sam Myers, expansionschef på Simple feast, i ett pressmeddelande. 

– Marknaden har saknat en nischad plattform för last-mile och e-handel. Med den erfarenhet, kunskap och know-how som vi byggt upp senaste åren med tusentals leveranser varje månad, kan vi erbjuda en bra helhetslösning, säger Andreas Viklund, CTO på Gordon delivery. 

Under samarbetets två första veckor har Simple feast hanterat mer än 3 000 leveranser. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141