23948sdkhjf

Yaytrade anlitar Airmee för upplockningstjänst

Skapar en enkel säljtjänst med upphämtning av varor.

Yaytrade är den digitala marknadsplatsen för privatpersoner och företag som enkelt vill sälja begagnade eller nya varor på nätet. Nu lanserar man sin nya tjänst Yaytrade Pick up-service, där användarna får hjälp att lagerhålla, fotografera, värdera, sälja och ta betalt. Processen är enkel, då Yaytrade hämtar upp det som ska säljas vi dörren. Det är här Airmee kommer in i bilden. 

─ Vi är en marknadsplats, inte ett logistikföretag och för att förverkliga den här idéen behövde vi ta in en transportpartner. Airmee har ett hållbarhetsfokus som passar ihop med Yaytrades profil. Vi ser fram emot att utveckla vårt erbjudande tillsammans med dem, säger David Knape vd och grundare, Yaytrade. 

För Airmee finns det effektivitetsvinster att hämta, då de även får upplockningar på sina rutter, vilket ökar fyllnadsgraden hos buden. 

 ─ Airmee och Yaytrade delar övertygelsen om att cirkulärt tänkande leder till nya affärsmöjligheter. Återvinning och återanvändning förde oss samman och nu har vi hittat en modell som skapar mervärde för konsumenter såväl som för Yaytrade som oss själva, kommenterar Julian Lee, vd och grundare på Airmee. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094