23948sdkhjf

De ska utmana inom logistikfastigheter

Nytt samarbete slår sig in på den heta marknaden.

CH Square är namnet på den senaste utmanare i logistikfastighetsbranschen. Bolaget är ett samarbete mellan Hökerum fastigheter, Charmilla och Peter Nilsson, Mikael Jinglöv, Johan Gustavsson och Alexander Söderberg. Tillsammans har man stor erfarenhet av både bygg och logistik. Hökerum från Ulricehamn har arbetat med flerbostadshus, och Charmilla från Borås har arbetat med logistikfastigheter. 

– Vi tänker på samma sätt när vi bygger. Ett standardiserat koncept ger en större snabbhet i både förslag och genomförande. Att vi alltid bygger på samma sätt och utan mellanhänder ger kvalitet i utförandet och vi håller alltid den uppsatta tidplanen, säger Jan Lindberg som är vd på Charmilla och styrelseordförande i CH Square, i ett pressmeddelande. 

Mikael Jinglöv, Johan Gustavsson, Alexander Söderberg och Peter Nilsson, som blir vd i det nya bolaget, har lång erfarenhet av branschen. 

– Vi har alla verkat på kundsidan och har förståelse för de behov och frågeställningar som logistikbranschens aktörer har när de behöver utöka eller flytta en verksamhet. Kvalitet, snabbhet och leveransprecision är det som CH Square ska vara bäst på, säger Peter Nilsson. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11