23948sdkhjf

Bring utökar i Danmark

Hyr hela Logicenters nya anläggning.

När Logicenter började bygga sin nya crossdockanläggning på närmare 15 000 kvadratmeter i Greve utanför Köpenhamn, var det tänkt att Bring skulle hyra 70 procent av fastighetens yta. Nu har man dock bestämt sig för att ta över hela fastigheten i stället. 

– Det är glädjande att Brings satsning på e-handeln har gett så pass goda resultat att de redan innan logistikanläggningens färdigställning utökar sin logistikyta. För Logicenters del är det viktigt att kunna förutse våra kunders framtida behov för att kunna tillgodose dessa när de uppstår. Detta är bevis på att vår flexibla affärsmodell stöder våra kunder i deras tillväxt, säger Matthias Kettelhoit, head of Logicenters, i ett pressmeddelande. 

Den danska anläggningen får miljöprofil, bland annat med solceller på taket. Sorteringen kommer göras i två lager i den tolv meter höga byggnaden. Logicenter räknar med att det ska vara klart för inflyttning under 2020. 

– Det är roligt att se att efterfrågan för vår e-handelssatsningen har överstigit våra förväntningar, vilket har resulterat i vårt behov av en större logistikyta, säger Jens Rom, managing director på Bring Danmark. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126