23948sdkhjf

Markus Trautmann lämnar Postnord

Går vidare till en tjänst som kommunikationsansvarig.

Han har arbetat nästan 20 år på Posten och sedan Postnord, men nu är det dags att gå vidare, för Markus Trautmann, känd branschprofil inom logistiken. 

– Jag har haft en fantastisk och lärorik resa inom Posten och Postnord där jag haft en mängd spännande roller som exempelvis kommunikationschef, presschef och nu senast var jag ansvarig för logistiknätverket Compass [nätverk för erfarenhetsutbyte bland Postnords viktigaste logistikkunder]. Och nu känner jag att det är dags för en helt ny utmaning, i en helt ny bransch, säger Markus Trautmann till Transportnet. 

Från och med oktober kommer Markus Trautmann att ha rollen som ansvarig för externkommunikation på Trygghetsrådet, TRR, vars uppgift är att hjälpa tjänstemän från den privata sektorn tillbaka till nytt jobb. 

Markus Trautmann har, förutom sitt arbete på Postnord, gjort sig känd som radioprofil, bland annat som programledare och redaktör på Sveriges radio. Den som saknar honom kan faktiskt lyssna på Rockklassiker där han kommer hoppa in som programledare på helgerna.

Med lite tur kanske han via sitt eget bolag kommer att göra inhopp i logistikbranschen ändå, exempelvis som konferencier och moderator. 

 Logistikbranschen befinner sig i en spännande förändring och det har varit fantastiskt kul att vara med på delar av den resan. Inte minst på ett bolag som Postnord, som har gjort en enorm förändringsresa de senaste åren. Jag kommer med spänning att fortsätta att följa branschen, men framför allt från läktarplats, säger Markus Trautmann. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127