23948sdkhjf

Han ska vässa Dachsers redan lysande affär

Blir svensk affärsutvecklingschef.

Dachser har en lysande utveckling i Sverige just nu. 2017 års resultat före skatt på 4,2 miljoner kronor, fyrdubblades till 17,3 miljoner under 2018. Nu väljer man att anställa Stefan Roysson som business development manager för att inte tappa fart i tillväxten. 

– Kursen ligger fast, receptet är rätt och nu banar vi väg för att också uppfylla vårt mål att vara den föredragna styckegodspartnern i Norden. Jag är säker på att Stefan Roysson kommer att fylla rollen till fullo, och jag ser fram emot att följa hans utveckling, säger René Sidor, managing director för Dachser Nordic, i ett pressmeddelande. 

Stefan Roysson kommer nu att samarbeta nära med de fyra filialerna i Sverige med fokus på kundutveckling för säljfunktionerna i Sverige. Själv har han arbetat i transport- och logistikbranschen länge, med drift, försäljning, utveckling och ledning. Stefan Roysson har bland annat jobbat hos Jetpak som vd och delägare och hos Danske fragtmænd som key account manager. Närmast kommer han från rollen som etablerings- och marknadschef hos Ecobränsle. 

– Jag har tidigare erfarenhet av att bygga upp företag inom logistikbranschen och har jobbat mycket med försäljning och kunder, så jag vet vilket arbete som krävs för att öka omsättning och försäljning. Det ska bli oerhört intressant att fungera i en roll med affärsutveckling och där få framhäva Dachsers styrkor, säger Stefan Roysson. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093