23948sdkhjf

Tunga profiler klara för Logistik och transport i Göteborg

Talare sätter fokus på logistikfastighetens roll i försörjningskedjan.

Logistikfastighetsbranschen är fortsatt stekhet och det uppmärksammas på årets mässa Logistik och transport, som går av stapeln i Göteborg 5-6 november. Till konferensspåret har man nu klart med tre stora aktörer, som satsar på fastigheterna. En av dem är Axfood, som bygger ett superlager i Bålsta. Från bolaget kommer hållbarhetschefen Åsa Domeij och berättar om deras syn på logistik. 

Dessutom kommer finansmännen Sven-Olof Johansson vd och storägare i Fastpartner, och Erik Selin, vd och huvudägare i Fastighets AB Balder. Båda har gedigen erfarenhet av investeringar på den nordiska marknaden och kommer att tala om utmaningar och möjligheter, inte minst utifrån utvecklingen av handelsfastigheter mot e-handel och logistikfastigheter. 

Detta är också tredje året i rad som Logicenters går in som partner till mässan. 

 – I år skalar vi upp vår satsning och har engagerat extremt intressanta talare till ett konferensspår om hållbara logistikfastigheter ur ett investerarperspektiv, säger Matthias Kettelhoit, commercial head på Logicenters. 

– Vårt mål är att lyfta kunskapen om logistikfastigheten. Jag brukar säga att den är logistikens router, utan den kan du inte ha en wireless supplychain. Det är också därför de poppar upp som svampar ur jorden just nu. 

Logicenters är det bolag som Axfood valt att utveckla sitt 110 000 kvadratmeter stora och 30 meter höga jättelager i Bålsta. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126