23948sdkhjf

Dachser tar Air and sea logistics till Sverige

Öppnar kontor i Göteborg.

Nu går Dachser Air and sea logistics in på den svenska marknaden. Man börjar med att öppna ett kontor för sjö- och flygfrakt i Göteborg. 

– För oss är Dachser Air and sea logistics Sweden en investering i vårt globala sjö- och flygtransportnätverk och ett sätt att bygga upp vår position på den skandinaviska marknaden. Genom vårt nya kontor i Göteborg kan vi ge våra svenska kunder tillgång till globala marknader, säger Jochen Müller, COO för Air and sea logistics, i ett pressmeddelande.  

Sedan tidigare har Dachser två filialkontor för sjö- och flygtrasporter i Danmark och fyra i Finland. I Göteborg kommer man att erbjuda både hel container- och styckegodstransport, export och import via flygtransport, tullklarering och lagerhållning. Man har nu åtta anställda, men planerar att på sikt ha 20 experter på plats. 

Anna Bergdahl blir Sverigechef.  

– På lång sikt kommer interlocking med våra vägtransportaktiviteter att göra oss till en stark tjänsteleverantör i Skandinavien och ge oss möjlighet att erbjuda våra kunder samtliga tjänster, säger hon. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094