23948sdkhjf

Logicenters rekryterar för expansion

Tre nyanställningar ska bädda för tillväxt.

Det är tänkt att 2019 ska gå i expansionens tecken för Logicenters. Därför har man värvat nytt till tre viktiga positioner när Simon Campbell, Richard Drougge och Victoria Ödmark ansluter till bolaget inom fastighetsutveckling, ekonomi och affärsutveckling.

– Med nya perspektiv och erfarenheter kommer rekryteringarna att bidra till att vi fortsätter växa och bibehålla vår konkurrenskraft på marknaden, säger Matthias Kettelhoit, commercial head på Logicenters.

Simon Campbell blir project manager på teamet för fastighetsutveckling. Han ska leda projekt för nybyggnation med kunderna i fokus, något som kommer att behövas då Logicenters har många pågående och planerade projekt på gång. Simon Campbell har varit tolv år på Skanska där han arbetat med ledande produktionstjänster, senast som projektchef.

Richard Drougge blir fund controller med fokus på finansieringsfrågor, investerarrapportering och transaktioner. Det handlar om att stötta tillväxten och samtidigt tillgodose investerarnas krav på rapportering. Richard Drougge kommer närmast från rollen som projektledare vid fastighetstransaktioner på PwC.

Sist men inte minst kommer Victoria Ödmark att tillsättas som business and asset manager för att utveckla Logicenters affärer och ansvara för att bearbeta nyckelkunder. Hon har arbetat inom NREP i två år och kommer närmast från att ha ansvarat för expansionen av Pelican self storage. Tidigare arbetade hon i fem år som transaktionsrådgivare på Newsec och Savills.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094