23948sdkhjf

Logistikchefen lämnar Linas matkasse

Alex Hjort blir operativ chef på uppstickaren Gordon delivery.

Gordon delivery är lite av en svensk doldis inom sista milen och leveranser. Bara fyra år gammalt har företaget visat upp en rejäl tillväxt de senaste åren och från nyår jobbar man till exempel med Coop om alla onlineleveranser i Skåne.  

Nu värvar man logistikchefen från en av sina andra kunder, Linas matkasse. Det är Alex Hjort, som nu kommer att få rollen som operativ chef hos Gordon delivery. På Linas matkasse arbetade han i närmare sju år. 

– Det ska bli oerhört kul att få vara en del av det här. Gordon Delivery ligger i framkant när det gäller allt från företagskultur till teknologi och distribution. Man har länge pratat om vikten av att samordna hemleveranser för att minska miljöpåverkan och samtidigt ge större spridning till mindre aktörer, säger Alex Hjort i ett pressmeddelande. 

Gordon delivery grundades 2015 av Ali Ghoce och hade förra året en omsättning på 21 miljoner kronor, en ökning med 1 300 procent jämfört med 2016. Bolaget har flera större kunder som Linas matkasse, Hemköp, Willys och Coop. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141