23948sdkhjf

JDA öppnar sin supply chain-plattform

Nu ska användarna kunna utveckla egna applikationer på JDA:s supply chain-system.

JDA Software är en av de stora leverantörerna av mjukvara för supply management. Nu har man tagit beslutet att öppna sin end-to-end supply chain-portfölj som en utvecklingsplattform, vilket innebär att kunder och utvecklare kan börja skapa egna applikationer, som kan användas med JDA:s lösningar. Det möjliggör en ny flexibilitet för mjukvarusidan av supply chain. 

Genom sitt köp av Blue yonder förra året har JDA:s kunder nu tillgång till artificiell intelligens och maskininlärning. Plattformen erbjuder också JDA:s tjänster via molnet, Luminate control tower, som ger överblick och realtidsinformation genom hela försörjningskedjan. 

– Med vår SCM-plattform ritar vi om kartan för supply chain management. Vi hjälper våra kunder att bättre ta tillvara på banbrytande teknik inom artificiell intelligens och maskininlärning. Steget vi har tagit med att öppna upp plattformen visar tydligt JDA:s position som ledande inom utvecklingen, säger Johan Reventberg, president på JDA Software, EMEA, i ett pressmeddelande. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078