23948sdkhjf

Logicenters bygger 24 000 kvadratmeter i Landskrona

Första hyresgästen redan klar. 

Logicenters har för första gången gjort klart med ett utvecklingsprojekt i Skåne. Det blir en logistikanläggning i Kronan företagspark i Landskrona på 24 000 kvadratmeter. Fastigheten ligger vid Landskronas södra infart och har skyltläge invid E6. 

Logicenters kommer att sätta igång byggnationen omgående, och har redan den första hyresgästen klar. Thomas Cook travel retail kommer att hyra 12 000 kvadratmeter, som fördelas på 10 000 kvadratmeter lager och resten entresol och kontor. CBRE har bistått som rådgivare vid affären. 

– Vi är väldigt nöjda över att ha hittat rätt plats för etablering i Skåne. Landskrona stad satsar mycket på logistik och vi är positiva till fler projekt här. För den som är ute efter en bra logistikplats i Öresundsregionen är den andra halvan av fastigheten fortfarande tillgänglig, säger Matthias Kettelhoit, commercial head på Logicenters, i ett pressmeddelande. 

Anläggningen beräknas stå klar under andra kvartalet 2020 och Thomas Cook travel retail har redan planerna klara. 

– Vårt nya läge i Kronan företagspark möjliggör för oss att öka kapaciteten för onlineverksamheten Airshoppen, där våra resenärer kan förhandsbeställa sina taxfreevaror, säger Magnus Persson, warehouse logistics manager. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094