23948sdkhjf

Nu lyfter det för Multidocker

Anställer ny vd och eftermarknadschef.

Det går bra för Multidocker, och nu väljer man att anställa en ny vd med fokus på kostnadseffektivitet i tillverkning och leverans. Maria Bogren har bland annat arbetat 14 år hos Väderstad, senast som director of operations och produktionschef och har erfarenhet av tillverkning, produktutveckling och industrialisering. 

– Med en tredubblad orderbok jämfört med föregående år finns nu utrymme för att skapa skalfördelar i produktionen. Maria har både de ledaregenskaper och specifika kunskaper som Multidocker behöver i det här skedet av bolagets utveckling”, säger Percy Österström, grundare, huvudägare och nuvarande vd, i ett pressmeddelande. 

Maria Bogren tillträder sin tjänst i maj och Percy Österström stannar kvar i en operativ roll i verksamheten, förutom sitt arbete i styrelse och som ägare. Han kommer då främst att fokusera på nya marknader och affärskoncept, bland annat e-power. 

Men Multidocker tar också nya tag på eftermarknadssidan, där Christer Larsson tillträtt en tjänst som chef. Han har arbetat som produktspecialist, produktsupport och eftermarknad inom Caterpillar och har erfarenhet av att arbeta över hela världen, något som kommer väl till pass när Multidocker siktar på en internationell marknad. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125