23948sdkhjf

Full fart framåt för Märsta förenade

Mer än dubblad omsättning de senaste tre åren. Nu presenterar Märsta förenade fem nyförvärv.

Märsta förenade består av 65 åkerier med fokus på logistik kring entreprenad och förädling av bergmassor. Sammanlagt arbetar 600 personer i företagen, och det går bra nu. Sedan 2015 har man gått från en omsättning på 430 miljoner till att i år passera en miljard. 

– Det kräver att vi även utökar styrkan av kompetenta projektledare som har kundkontakten. Vi har alltid som högsta prioritet att överträffa kundernas förväntningar, och då måste vi hinna sitta nära våra kunder för att snabbt se lösningar. Detta kräver att vår styrka av kompetent säljpersonal och projektledare hänger med i den tillströmning av nya uppdrag som vi harsäger Staffan Haglund, försäljningschef bygg och anläggning, i ett pressmeddelande. 

Anders Lotsberg kommer senast från Björn Wallin transport, ett av företagen inom Märsta förenade. Han kommer att arbeta från kontoret i Slagsta 

– Mitt uppdrag är främst att arbeta med bygg och anläggning, och det är ett spännande uppdrag därför att Märsta förenade är inne i ett mycket expansivt läge. säger han. 

Alexandra Bojarzyn var tidigare transportledare och KMA-samordnare på Drottningholms entreprenad. Sedan hon började sin anställning har hon fokuserat på att bygga upp sitt nätverk bland gamla och nya kontakter. 

– Samtidigt som jag hjälper Erik Lönn, hållbarhetschef, med KMA och Mats TrysefjordAO-chef Tippar och täkter, med vissa delar som rör Västerbytorp. Jag bor själv på Färingsö och arbetar därför både i Slagsta och Rosersberg. berättar hon. 

Elin Strömberg har bland annat arbetat på en mediebyrå inne i Stockholm, men ville hitta nya utmaningar. Hon ansluter till huvudkontoret i Rosersberg och har fokus på maskintjänster. 

Dessutom har Märsta förenade nyligen förstärkt sin transportledning för att kunna öka effektiviteten för både chaufförer och kunder. 

Där kommer Jaana Villazor från Arlanda flygplats för hon var arbetsledare för incheckningen. Mattias Ytterberg får rollen som transportledare för stora ekipage. Senast kommer han från Attunda lastmaskiner.  

– Jag ser min kommande anställning på Märsta förenade som en spännande utmaning, då jag alltid vill hitta en effektiv och hållbar lösning för alla parter utan sura miner, vilket är en stor utmaning i sig. säger han. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111