23948sdkhjf

Velove rekryterar för tillväxt

200 procents tillväxt ska bibehållas med ny chef för sales and marketing.

Velove, den Göteborgsbaserade fraktcykeltillverkaren, har sett en rejäl tillväxt under de senaste tre åren, med över 200 procent årligen. På kundlistan står såväl branschens giganter som DHL Express, Deutche post, DB Schenker, schweiziska posten, Hermes och Bring, likaväl som mindre bolag. Och samtidigt som man ser fortsatt tillväxt för paketfrakt, planerar man nu att ta sig in på segmenten matleveranser och servicetekniker. 

För att bibehålla och styra tillväxten anställer Velove nu Olow Swärd som vice president för sales and marketing. Han har mer än 30 års erfarenhet av försäljning även i ledande roller, varav 20 år på Ericsson där han de senaste sju åren varit chef för Global costumer unit telenor. 

Velove har dessutom knutit Mats Forsberg till sig. Han är tidigare vd för Citymail, grundare av Urb-it och en populär föreläsare för retail 4.0, smarta städer och delningsekonomi. 

Velove grundades 2015 och arbetar med utveckling och produktion av fyrhjuliga fraktcyklar, som blivit allt mer populära för sista milen-leveranser i stadskärnorna. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078