23948sdkhjf

De ska bygga Top-toys Autostorelösning

Lanserar ny omnikanalstrategi med automatiserat e-handelslager.

Top-toy äger BR och Toys’r’us och nu gör man sig redo för att satsa fullt ut på en omnikanalslösning med ett nytt, automatiserat e-handels och fulfillmentlager i Greve i Danmark.

– Investeringen är ett led i vårt arbete med att förverkliga vår omnikanalsstrategi och därmed erbjuda en bättre kundupplevelse och integrera och effektivisera vårt varuflöde, säger Jens Hansen, COO på Topt-toy, i ett pressmeddelande.

Plocket kommer att byggas kring en Autostore-lösning integrerade med automatiserad banteknologi, ergonomiska arbetsstationer för plock och pack, automatiska förpackningslösningar, internleverans och returhantering. Leverantör blir Swisslog vars WMS kommer att kombineras med Top-toys egen, för att driva processen.

– Swisslog erbjöd oss en överlägsen totallösning vad gäller både den rent tekniska lösningens design och prestanda och det kommersiella och finansiella upplägget, säger Jens Hansen.

Automationen byggs i anslutning till Top-toys nordiska centrallager. Autostoresystemet ska kunna hantera 100 000 lådor och 150 robotar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125