23948sdkhjf

Key logistics expanderar till Arlanda

Efterfrågan på flygfrakt får Key logistics att öppna sitt andra kontor i Sverige.

Key logistics, speditionsföretaget med huvudkontor i Göteborg, tar nästa steg i sin utveckling. Med en ökande efterfrågan på flygtransporter öppnar man kontor i Arlandastad. Kontorsansvarig och ansvarig för import blir Mattias Engström. Dag Waage blir ansvarig för export. 

– Vi ser en ökad tillväxt och efterfrågan på flygtransporter så detta är ett naturligt steg i vår fortsatta expansion. Mattias och Dag har en bred och gedigen kunskap inom flyg och har jobbat väldigt länge i branschen. Deras spetskompetens är svår att hitta idag och därför är vi mycket glada att kunna knyta så duktiga killar till oss. Jag tycker det är ett bra tecken på att vårt starka kunderbjudande och vår platta interna organisation går hand i hand, säger vd Stefan Hansson i ett pressmeddelande.  

Key logistics är verksamma runt om i världen men har extra fokus på import från Fjärran Östern och försöker hjälpa sina kunder genom att erbjuda ett helhetsgrepp på deras transportbehov. Man utgår ofta från sjöfrakt, men anpassar efter behov med andra trafikslag. Bland annat har man veckovisa samlastningstrafiker från de stora hamnarna i Asien. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063