23948sdkhjf

Kenny tar över Kerry

Kerry logistics får ny Sverige-vd.

Asienbaserade 3PL-företaget Kerry logistics får en ny Sverige-vd. Han heter Kenny Rutgersson och hans roll blir att utveckla bolagets tillväxtstrategi och affärsutveckling inom internationell spedition, lagring och -distribution i Sverige. Det blir också stort fokus på att stärka verksamheten med kontraktslogistik. 

Kenny Rutgersson har drygt 20 års logistikerfarenhet, och kom till Kerry logistics i Sverige som chef för 3PL-verksamheten för tre år sedan. Innan dess arbetade han på Aditro som sales manager och vd.

– I min tidigare befattning lade jag märke till en ökande efterfrågan från våra kunder när det gäller kontraktslogistik. Därför vill jag förbättra vår kapacitet på det området genom att stärka gruppens expertkunnande i olika riktningar, och förbättra vårt serviceutbud gentemot befintliga och nya kunder, säger Kenny Rutgersson i ett pressmeddelande. 

I Sverige har Kerry logistics sitt säte i Borås, och passande nog har man i huvudsak inriktat sig på mode- och livsstilskunder. Även segmenten elektronik och teknologi, snabbrörliga konsumentprodukter samt industri- och materialteknik finns med bland kunderna. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11