23948sdkhjf

Lanserar CRM med fordonshantering

Fleet 360 vill förenkla hanteringen av företagsfordon för alla inblandade.

Att hantera företagsfordon kräver idag mycket tid och många resurser internt. Nu lanseras Fleet 360, marknadens första CRM-system som förenklar alla dagliga moment kopplat till fordonshantering.

– Genom lång erfarenhet av fordonshantering har vi identifierat alla de manuella moment som krävs att företag utför när det kommer till fordonsrelaterade frågor och information. Efter lång tid av kundanpassad utveckling är vi nu glada att meddela att vi lanserar Fleet 360. Ett system som kommer att förenkla och göra fordonshanteringen mer kostnadseffektiv, säger Erik Forssman, medgrundare av Fleet 360, i ett pressmeddelande.

Fleet 360 är utvecklat för att kunna användas av både förare, bilansvarig, ekonomi- och löneavdelningen.

Enligt Erik Forssman har responsen från kunder och leverantörer har varit positiv och i dagsläget har vi företag med fler än 4 000 fordon som testar systemet. Redan nu finns Fleet 360 tillgängligt i Finland.

– Systemet är byggt på senaste tekniken med en modulär plattform, vilket möjliggör de flexibla anpassningar som krävs för att möta marknadens behov idag och i framtiden, säger Andreas Stevemar, ansvarig utvecklare av Fleet 360.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125