23948sdkhjf

PoG Woody har invigt sitt nya centrallager

PoG får ytterligare 8 000 kvadratmeter och bättre möjligheter att serva yrkesfolket.

PoG Woody bygghandel har fem butiker i Skåne, belägna i Hörby, Malmö, Sjöbo, Södra Sandby och Tomelilla. Nu har man invigt sitt utökade distributionscenter och lager i Södra Sandby med en totalyta på 20 000 kvadratmeter.

–  Vi försöker verkligen utveckla vår verksamhet med både nya tjänster och på nya orter och vill utöka vår ledning som den bästa byggleverantören och logistikpartnern i Syd. För detta och med tanke på att bolagets tillväxt de senaste åren och våra tydliga strategiska mål kommande femårsperiod, så krävs ett större DC-lager med plats för större volymer, säger PoG:s ägare och vd Kalle Gustafsson i ett pressmeddelande.

Därför har man alltså utökat sin anläggning på Borrsvängen 20 i Södra Sandby med ytterligare 8 000 kvadratmeter för bland annat ett nytt och större virkeslager. Med denna ökade kapacitet kommer PoG att kunna möta efterfrågan på hela kit där plocklager, bearbetning och måleri tillsammans levereras i färdiga paket ut till byggarbetsplatserna.

– Vi gör allt mer av arbetet redan här och därmed blir jobbet ute på byggarbetsplatsen mer rationellt och smidigt, förklarar Kalle Gustafsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109