23948sdkhjf

OCS bygger webbresurs för framtidens industri

Bolaget lanserar website som ska inspirera till en utveckling av branschen.

Nu lanserar Overhead conveyor system, OCS, websajten leanclean.green. På hemsidan kan andra industrier hitta intressanta artiklar och videos om hur industrin kan utvecklas i framtiden.

– Vi vill inte bara utveckla och tillverka de bästa produkterna. Vi vill också inspirera andra till att utveckla industrin, säger Kenth Almqvist, vd och delägare av OCS, i ett pressmeddelande.

Dagens industri håller på att förändras, men många upplever den fortfarande som högljudd och smutsig. OCS vill ändra på den bilden och samtidigt driva utvecklingen av industrin framåt med hjälp av tre framgångsfaktorer – lean, clean och green.

På leanclean.green tar OCS hjälp av experter, lyfter fram andras artiklar och skriver egna. Man kommer att uppdatera hemsidan löpande med artiklar från hela världen och vill även finnas tillgängliga via sociala medier och nyhetsbrev. Själva producerar OCS som bekant en teknik som bygger på tystgående, oljefria, hängande conveyors.

– Vi är väldigt stolta över vår kunskap och teknik. Men för oss är det viktigt att ta ett helhetsansvar och bidra till att hela industrin jobbar för en lean produktion, en renare arbetsmiljö och en grönare fabrik, avslutar Kenth Almqvist.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094