23948sdkhjf

Postnord levererar till VM-rivalerna

Nu börjar ishockey-VM. Både Sverige och Finland har valt Postnord för den delikata uppgiften att leverera all utrustning.

VM i ishockey avgörs i Danmark med start den 4 maj och Road freight, Postnords avdelning i Danmark för tyngre logistik, har säkrat en liten men viktig uppgift åt koncernen. De regerande världsmästarna i ishockey, Sverige, får nämligen truppens VM-utrustning levererad till Köpenhamn av Postnord. Även den finska truppen valt Postnord för sin utrustning, med destination Herning i Danmark.

– Vi är så klart stolta över att de två ishockeyförbunden har valt oss som leverantör av spelarnas utrustning till årets viktigaste turnering. När några av världens bästa idrottsutövare använder Postnord är det så klart en betydelsefull klapp på axeln för verksamheten, säger Jørn Jacobsen, chef för Road freight på PostNord Danmark, i en kommentar.

VM 2018 pågår mellan 4 maj och 20 maj. Då kör Postnord det som återstår av hockeylirarnas utrustning hem igen. Kanske får man äran att köra leveranser till nyblivna världsmästare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094