23948sdkhjf

Ny terminal i Torsvik för Freja

Tolust hyr ut 5 000 kvadratmeter till Freja i Jönköping.

Freja transport and logistics flyttar in i en del av den nya logistikfastigheten på Torsvik med sin verksamhet. Fastigheten Flahult 80:11 är en del av det logistikkluster som växer fram i Jönköping.

Tolust genomför en strategisk satsning på logistikfastigheter just nu. Den nya fastigheten har byggts främst med tanke på utvecklingen inom e-handel. I satsningen finns det ytterligare planer på fastigheter om 30 000 kvadratmeter.

– Vi är glada att vi redan nu kunnat tecknat kontrakt med Freja, ett stort globalt logistikföretag med en mycket positiv utveckling på 5 500 kvadratmeter och är ett bevis på att vår satsning på logistik och Jönköping som logistikcenter är helt rätt i tid. Vi märker av ett stort intresse av logistikytor och har nu inlett planeringen av nästa fas, säger Tommy Fritz, Tolust, i ett pressmeddelande.

Freja etablerade sig i Jönköping för åtta år sedan och har nu växt ur sina lokaler för andra gången. Nu får man 5 000 kvadratmeter terminal och lager, samt 400 kvadratmeter kontor.

– Vi ser kontoret i Jönköping som ett för framtiden viktigt strategiskt nav för vår verksamhet, och för vår utveckling av tredjepartslogistik så passar de nya lokalerna oss mycket bra, säger Frejas vd Anders Ekroth.

Inflyttningen kommer att ske under hösten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.114