23948sdkhjf

Logent startar upp rekrytering

De erbjuder redan logistik- och bemanningstjänster. Nu tar man steget in på rekryteringsarenan inom logistik.

Logent är sedan tidigare etablerad leverantör av logistik- och bemanningstjänster. Nu startar man rekryteringsverksamhet för att kunna hjälpa kunder att rekrytera chefer och specialister.

– Vi tar nästa steg och breddar verksamheten för att bli det naturliga valet för rekryteringstjänster inom logistikområdet. Marie-Louise Bååth har från 1 mars tillträtt som ansvarig rekryteringschef och jag är övertygad om att vår gedigna erfarenhet inom logistik och vårt etablerade personliga kontaktnätverk i kombination med hennes erfarenhet och kompetens som hon tar med sig in i bolaget kommer att attrahera våra kunder, säger Mats Steen, vd för Logent group i ett pressmeddelande.

Marie-Louise Bååth kommer närmast från Badenoch and Clark, Adecco group som senior rekryteringskonsult där hon har tio års erfarenhet av rekrytering, främst av chefer och specialister.

– Det har saknats ett bolag specialiserat på rekrytering inom logistikområdet med ett tillhörande nätverk av chefer och specialister. Det finns en fantastisk potential i att bygga upp rekrytering i ett starkt och växande bolag som Logent med en unik bas av samlad kompetens inom logistik och det stora nätverk av intressanta profiler och potentiella kandidater som finns. Logent rekrytering kommer att vara det bolag som är specialister på området inköp, logistik och supply chain. Vi kommer att kunna erbjuda våra kunder en god förståelse för deras verksamhet och en kompetent rekrytering av chefer och specialister där vi också har andra rekryteringstjänster som search och second opinion, säger Marie-Louise Bååth.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.099