23948sdkhjf

DAF lyxar med 90-årsutgåva

De senaste tio åren har DAF växt till en bjässe i lastbilssammanhang. Men faktum är att man nu firar 90-årsjubileum med en begränsad specialversion av XF.

DAF presenterar en begränsad jubileumsutgåva av nya XF. För 90 år sedan la Hub van Doorne grunden för DAF, som nu växt till en av Europas största lastbilstillverkare. Jubileumsutgåvan är begränsad till endast 250 fordon där varje fordon kommer med ett unikt nummer som är synligt både i den inuti hytten och i den upplysta DAF loggan som kan ses när dörren öppnas.

Den begränsade upplagan kommer i tre färger; anniversary black, rouge flamme och jamaica blue. En handgjord version av DAF:s berömda historiska logotyp är monterad ovanför grillen på fronten av lastbilen, samt på baksidan av hytten. Även interiören kommer i speciell design och till detta kommer extrautrustning.

Som en extra touch till jubileumsmaskinen kommer ett exklusivt gåvopaket. Gåvan innehåller en läderväska, en elegant jacka med läderdetaljer, en DAF Waterman-penna i skräddarsydd läderlåda, en plånbok samt en 90-årsjubileumsupplaga som undertecknats av DAF:s designer Bart van Lotringen.

Läs mer om: DAF
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078