23948sdkhjf

Brubakken och Systemtruckar i samarbete

Bättre möjligheter till effektiva helhetslösningar och högre servicenärvaro inom materialhantering utlovas när Brubakken och Systemtruckar i Örebro inleder ett samarbete med fokus på Mellansverige.

De båda företagen har många gemensamma kunder och förhoppningen är att den ökade flexibilitet i maskinparken och förbättrade förutsättningar för helhetslösningar som uppnås genom samarbetet ska resultera i stärkta positioner på marknaden i de mellersta delarna av Sverige.

Brubakken har under senare år satsat stort inom materialhantering och tagit marknadsandelar inom främst det mellantunga och tunga trucksegmentet bland sågverk, industrier, hamnar och terminaler.

Dagens produktportfölj inom lift och materialhantering omfattar bland annat truckar i storlekar upp till 65 ton, reachstackers, terminaltraktorer, hjullastare, vagnar, flak och en del andra transportlösningar.

Nu etableras ett samarbete med Systemtruckar i Örebro som har en hyresflotta med mer än 100 nya och begagnade maskiner avsedda för uthyrning och försäljning. Företaget håller till i nya, ändamålsenliga lokaler, strategiskt placerade där de är lätta att nå vid Örebros södra infart.

Carolina Brindeberg, vd i Systemtruckar, och Brubakkens vd Markus Åberg är helt övertygade om att företagens kunder kommer att märka samarbetet i form av bland annat bättre möjligheter till effektiva helhetslösningar och förbättrad service.

Målsättningen är att göra vardagen enkel och effektiv för våra kunder, säger Markus Åberg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062