23948sdkhjf

Concordia stöder Mercy Ships Cargo Day

Samlar in pengar för de fattigaste människorna i världen.

Den 4 oktober anordnades Mercy Ships Cargo Day, ett välgörenhetsevent ombord på Mercy Ships sjukhusfartyg för andra året i rad.

Initiativtagarna, BRS (Barry Rogliano Salles) Group i Schweiz, Mercy Ships och tidningen Tradewinds bjöd in redare, mäklare, befraktare, hamnagenter och marina transportföretag att vara med och göra en insats för de fattigaste människorna i världen genom att antingen donera en del av sin kommissionen för den dagen eller att donera en summa pengar.

– Mercy Ships är en behjärtansvärd organisation som vi vet gör en fantastisk insats för många behövande. Vad gäller insamlingen Mercy Ships Cargo Day är det ett lovvärt initiativ och vi är glada över att vara med och bidra till ett bra resultat så att fler kan få hjälp, säger Kim Ullman, vd Concordia Maritime i ett pressmeddelande.

Mercy Ships är en välgörenhetsorganisation som erbjuder gratis operationer, tandvård och annan kvalificerad medicinsk vård för människor i fattiga länder där det saknas annan möjlighet att få nödvändig vård.

Sedan 1978 har organisationen bistått mer än 2,5 miljoner personer. Mercy Ships driver världens största privata sjukhusfartyg, Africa Mercy med fem fullutrustade operationsrum ombord.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062