23948sdkhjf

Välkommen till nya Transportnet!

Nu har Transport & Logistik idags nyhetssajt Transportnet blivit moderniserad och uppfräschad och fått ny layout och användarvänligare funktioner.

Transport & Logistik Idag och Transportnet är den ledande tidningen respektive branschsajten i Sverige som tar ett helhetsgrepp på hela godstransport- och logistiksektorn inklusive materialhantering. Transport & Logistik Idag bjuder på inspirerande reportage om väg-, järnvägs-, intermodala-, flyg- och sjötransporter samt om tredjepartslogistik och materialhantering.

Transport & Logistik Idag är dessutom i nära samverkan med tidningens nyhetssajt och nyhetsbrev Transportnet.se branschens mest aktuella nyhetskanal med snabb och saklig rapportering om branschaktuella händelser. Tack vare snabb och högaktuell nyhetsrapportering fångar redaktionen tidigt upp trender och branschnyheter som blir grund till initierade reportage i Transport & Logistik Idag.

2017 blir ännu ett mycket spännande år. Vi kommer att bevaka en rad mässor och seminarier, bland andra Almedalsveckan i juli, Elmia Nordic Rail och STHLM E-pac & Logistics i oktober, samt logistikmässan i Göteborg i november.

Genom att modernisera och uppgradera vår nyhetssajt visar vi med all önskvärd tydlighet att Transport & Logistik Idag och Transportnet vill fortsätta vara i framkant – där våra läsare också förtjänar att vara!

Anders Karlsson
Chefredaktör, Transport & Logistik Idag/Transportnet.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063