23948sdkhjf

Nowaste implementerar ny TMS-lösning

Logistikföretaget Nowaste, med bas i Helsingborg, har beslutat att införa hela Primelog TMS-lösningen i sin verksamhet.

Efter ett genomfört koncepttest var det tydligt att Primelog var den enda TMS-lösning som kunde erbjuda alla de funktioner som verksamheten krävde – från transportplanering och övervakning till hantering av fraktfakturor.
Primelog är en affärsenhet inom Pagero Group, med fokus på utveckling av transportledningssystem (TMS), komponenter som stöder hela upphandlingsprocessen, till exempel kontraktshantering, automatisk pris-/fakturakontroll, utgiftsanalys och attestering. Pagero Group levererar molntjänster till globala företag för att automatisera processerna purchase-to-pay, order-to-cash och logistics-to-pay. Alla tjänster bygger på toppmodern teknologi med en plattform baserad på en containerstrategi som tillåter stora datamängder, network enabling och smidig anslutning till alla affärssystem.
Nowaste Logistics har som mål att leda utvecklingen av effektiva logistiklösningar genom att använda teknik för att erbjuda hanterings- och distributionstjänster till ett antal olika branscher. Bland kunderna finns Sveriges största leverantör av frukt och grönt, Everfresh, och gör det själv-kedjan Bolist. I dag hanterar de 500 medarbetarna på Nowaste Logistics ett totalt varuvärde på mer än 7,5 miljarder kronor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062