23948sdkhjf

De segrade i IFOY Award

Transport & Logistik Idag/Transportnet var på plats i BMW Welt i München på tisdagskvällen när Jungheinrich, Still och Torwegge segrade i fyra olika kategorier i IFOY Awards (International Forklift Truck of the Year Award).
I samband med öppningsceremonin för logistikmässan Transport Logistics i München i tyska Bayern på tisdagskvällen riktades strålkastarljuset mot vinnarna i IFOY Awards. I år deltog elva fordon och lösningar från sju tillverkare i finalrundan.
Jungheinrich, Still och Torwegge tog hem segern i fyra kategorier under ceremonin där 200 inbjudna gäster medverkade – bland andra Anders Karlsson, chefredaktör för Transport & Logistik Idag/Transportnet och svensk juryledamot i IFOY Award.
Still iGo neo CX segrade i kategorin lagertruckar.
AGV-konceptet TORsten från Torwegge tog hem segern i kategorin AGV:er.
Jungheinrichs positioneringssystem för inomhuskörning tog hem priset i kategorin ”Special of the Year”.
Still tog hem dubbelseger i och med att den tyske tillverkaren även tog hem priset i kategorin specialfordon för sitt dragvagnskoncept med automatisk lastning och lossning.
IFOY Award består av en jury av 25 ledande fackpressjournalister från 16 europeiska länder. Sponsorer till priset är den tyska maskinleverantörföreningen VDMA Materials Handling and Logistics Systems Sector Association. Partners är Deutsche Messe/CeMAT, München-mässan, Chep och Fronius.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.067