23948sdkhjf

Brasilien nästa för Lots Group

Lots Group har etablerat sig i Latinamerika och öppnar kontor i Sâo Paolo, Brasilien. Till ansvarig för kontoret anställs Adolpho Bastos som varit produktionschef vid Scanias monteringsanläggning i Tucamán, Argentina.
- Vi har genom analyser sett att det finns effektiviseringsförbättringar att göra inom fler områden på logistiksidan, säger Martin Lewerth, vd i Lots Group. Vi fokuserar på industrier som liknar Scanias produktionsprocess. Industrier som har ett jämnt produktionsflöde där vi kan minimera slöseri och effektivisera de olika stegen i logistikkedjan. Marknadspotentialen är stor och vi har nyligen påbörjat ett första större uppdrag inom sockerrörsindustrin.
Lots Group har specialiserat sig på att effektivisera logistiken genom hela kedjan inom tre olika processindustrier. Skogsbruk, jordbruk och gruvindustrin. Alla har samma typ av jämnt industriflöde som Lots själva lärt sig från Scanias lastbilsproduktion under ledorden minimera avvikelser, rätt från mig och ständiga förbättringar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062