23948sdkhjf

Ottosson Truck och Hyundai truckar blir ett i Sverige

Ottosson Truck går nu in i en ny tillväxtfas med varumärket Hyundai Forklifts i Sverige. Med målsättningen att möta efterfrågan av en helhet både vad gäller en bredd av truckar och personlig service.
Ottosson Truck/Hyundai har nu siktet inställt på att inta en plats på topplistan över de mest efterfrågade leverantörerna i Sverige.
Förändringen innebär att Ottosson Truck/Hyundai nu uppträder som ett varumärke i Sverige. Det uppdaterade varumärket Ottosson Truck/Hyundai ska kombinera närhet och tillgänglighet till sina kunder.
- Vi har märkt en ökad efterfrågan både på vårt sätt att jobba när det gäller service och på trucken Hyundai Forklifts, säger vd Bengt Joelsson. Efter några års etableringsfas av varumärket Hyundai Forklifts finns i dag ett mer naturligt intresse från bland andra hamnar, större och mindre industrier som exempelvis skogs- och pappersindustrin.
Med anledning av detta har företagsvarumärket uppdaterats för att tydliggöra den nya profilen och göra det enkelt för kunden att förstå Ottosson Truck/Hyundais totala kunderbjudande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081