23948sdkhjf

Matthias Kettelhoit till NREP Logicenters

Matthias Kettelhoit blir ny kommersiell chef i NREP Logicenters. Kettelhoit har mer än 30 års erfarenhet från ledande befattningar inom logistiksektorn, bland annat som mångårig vd och koncernchef Aditro Logistics.
Matthias Kettelhoit var under nio års tid vd och koncernchef i Aditro Logistics. Hösten 2016 övergick han till en roll som vice vd i Aditro Logistics och nu har Kettelhoit lämnat Aditro Logistics för att istället bli kommersiell chef i NREP Logicenters. Tidigare i sin karriär har Matthias Kettelhoit även haft ledande befattningar inom Bilspedition/DB Schenker.
- Genom att gå in i marknaden för logistikfastigheter med en långsiktig operatörs tankesätt, har vi etablerat relationer med flera större aktörer inom tredjepartslogistik och med större varuägare i Norden, säger Rickard S. Dahlberg, en av grundarna och partner, samt informationschef, i NREP. Genom att värva Matthias Kettelhoit och genom att skapa en ännu djupare förståelse för våra kunders behov, hoppas vi kunna erbjuda ännu bättre värdeladdade tjänster i framtiden.
NREP Logicenters är ett av Nordens ledande utvecklare och ägare av moderna logistikanläggningar. Logicenters har i dag 60 anläggningar om totalt 1,1 miljoner kvadratmeter till et värde av närmare 12 miljarder kronor.
Utöver logistikfastigheter fokuserar NREP även på andra områden, bland andra bostäder, handelsfastigheter och bohagsmagasinering för privatpersoner (self storage).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078