23948sdkhjf

Bring väljer Vitvaruverket för installationer i Älvsborg

Bring Norden väljer Vitvaruverket i Borås som partner för installationer av vitvaror i Älvsborg.
Det skriver Vitvaruverket i ett pressmeddelande.
Det nya samarbetet med Vitvaruverket är ytterligare ett led för Bring att erbjuda sina kunder i Sverige och övriga Norden yrkesmässiga installationer, till exempel för vitvaror.
- Med en e-handel som är under stark tillväxt, har vi märkt av en ökad efterfrågan på tilläggstjänster i samband med våra hemleveranser som till exempel installation av vitvaror, säger Tobias Åbonde, ansvarig för konsumentleveranser i Bring Norden. För oss på Bring är det viktigt att vi känner till och tillgodoser våra mottagares behov. Det känns väldigt bra för oss att vi nu kan erbjuda denna tjänst i Borås tillsammans med en så erfaren och kompetent partner som Vitvaruverket.
Vitvaruverket installerar vitvaror i Älvsborg med bas i Borås. Företaget är fortfarande ungt men har planer att expandera i Väst- och Mellansverige de närmaste 3 åren.
- Vi vill behålla vår neutrala ställning på marknaden men även fortsätta att växa och ser ett behov av att ingå i ett större nätverk, säger Vitvaruverkets platschef Anders Fransson. I detta beslut har Bring visat sig vara en attraktiv partner och vi ser långsiktigt på samarbetet. Med detta samarbete så kan alla konsumenter och företag i Borås, få installationsservice från i stort sett all Svensk e-handel som tillhandahåller ett brett utbud av vitvaror.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078