23948sdkhjf

Joakim Palm till Agility

Transport- och logistikkoncernen Agility har rekryterat Joakim Palm till en ny befattning med nordiskt ansvar för företagets affärsområden sjö- och projekt. Joakim Palm har mångårig erfarenhet av logistikbranschen. Han kommer närmast från Maersk Line och befattningen som Director, Sales Scandinavia.
Det skriver Agility i ett pressmeddelande.
Joakim Palms primära uppdrag blir att styra upp sjö- och projektverksamhetens långsiktiga utveckling. I sin befattning som vice vd kommer han även att arbeta nära Mats Nordin i den nordiska ledningsgruppen med företagets övergripande utveckling.
Tidigare i sin karriär har Joakim Palm även varit försäljningschef i Maersk Line Sverige och dessförinnan Sverigeansvarig för sjöfrakt i DHL Global Forwarding.
Joakim Palm är placerad vid Agilitys Göteborgs-kontor.
- Joakims bakgrund i branschen och hans omfattande kunskap och erfarenhet kommer att bli en stor tillgång för Agility och jag är oerhört glad att han anslutit sig till oss, säger Mats Nordin, vd i Agility Norden.
Joakim Palm framhåller att sjöfrakt och logistikbranschen i allmänhet står inför en mängd utmaningar.
- Volymer på nedgång, oljepriser, konsolidering av fraktbärare är bara några av dessa – jag ser fram emot att arbeta med Agilityteamet för att stärka oss i hela Nordenregionen, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079