23948sdkhjf

Logent Consulting förstärker koncernledningen

Logent har rekryterat Daniel Szirányi till ansvarig för Logent Group Business Development och som vd i Logent Consulting. Dessutom förstärker Daniel Szirányi Logents koncernledning.
Daniel kommer att ansvara för strategisk försäljning och fokusera på att accelerera Logents tillväxt. Hans team kommer att ansvara för försäljning tvärs över Logents olika affärsområden (logistik, bemanning, tull, 4PL, Norge), utveckla relationer till nyckelkunder samt driva relaterad marknadsföring för hela koncernen.
Daniel har tidigare i sin yrkesbana varit verksam hos Daimler i Stuttgart, Tyskland, där han arbetade i sex år och blev ställföreträdande avdelningschef för lokalisering av fabriker för Mercedes-Benz personbilar samt utveckling av supply chain strukturer. Därefter flyttade han hem till Göteborg och har sedan tio år tillbaka arbetat på det globala managementkonsultbolaget Accenture.
På Accenture har Daniel främst arbetat med kunder inom bilindustri och verkstadsindustri runt om i Europa. Hans funktionella expertis har under denna tid främst fokuserat på operations/supply chain strategy, försäljningseffektivitet och affärsutveckling.
Under sin tid på Accenture har Daniel också ansvarat för den nordiska supply chain strategy verksamheten, med fokus på distributionsplanering, nätverksstrategi, lageroptimering och footprint. I dagsläget innehar Daniel positionen Senior Strategy Principal för Accenture Strategys europeiska operationsgruppering och ansvarar för kundrelationer runt om i Europa.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156