23948sdkhjf

Autolock höjer säkerheten hos Bring

Som ett led i sitt brottsförebyggande säkerhetsarbete har Bring installerat säkerhetssystem i en stor del av sina distributionsfordon. Säkerhetssystemet Autolock, som levereras av Eurosafe Security Solutions, erbjuder medarbetarna en tryggare arbetsmiljö då säkerhetssystemet är helt automatiserat.
- Sedan vi installerat Autolock i våra fordon har antalet incidenter helt upphört, säger Bengt-Eric Johansson, säkerhetsansvarig i Bring. En positiv bieffekt av våra säkerhetshöjande åtgärder, utöver att vi numera kan erbjuda våra kunder ännu högre leveranssäkerhet, är att personalen känner en större trygghet vid lastning och lossning av gods.
Utöver Autolock är Brings fordon även utrustade med andra säkerhetshöjande system som övervakar transporten. Stölder ur distributionsfordon generellt har under senaste åren ökat kraftigt, vilket är en anledning till Brings proaktiva säkerhetsarbete.
- Det är fantastisk stimulerande att se att våra säkerhetsprodukter verkligen gör stor skillnad hos våra kunder och extra roligt är det med personalens positiva respons säger Björn Mannering, vd i Eurosafe.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.391